Copywriter voor webteksten

Is het schrijven van teksten voor jou een hele opgave? Als copywriter schrijf ik teksten voor jouw website, blog of applicatie.

+10 jaar ervaring

met copywriting

Google gecertificeerd

voor online marketing

Up-to-date kennis

van de laatste trends

Duurzaamheid en

sociaal ondernemen

Ik schrijf graag:

  • Informerende teksten die de lezers complexe onderwerpen laten begrijpen
  • Converterende teksten die de lezers aanzetten tot actie
  • Inspirerende teksten die de lezers op nieuwe idee├źn brengen

Blogartikelen

Blogartikelen zorgen ervoor dat er steeds nieuwe content op jouw website te vinden is. Daarmee kun je bestaande bezoekers terug laten keren en nieuwe bezoekers aantrekken. Dat vinden niet alleen bezoekers leuk, maar de zoekmachines ook! Ik schrijf graag blogartikelen voor jouw website, zodat je regelmatig nieuwe content hebt om te delen.

Ze begrijpt wat je wilt communiceren en doet dit dan ook in haar copy. Je bent aan het juiste adres als je persoonlijke, pakkende copy wilt.

– Nikwi Hoogland, projectmanager Better Together Agency

Websiteteksten

De teksten op jouw website moeten vertellen wie jouw organisatie is en wat jouw organisatie doet. Belangrijk daarbij vind ik om de juiste tone of voice te gebruiken, die past bij jouw organisatie. Ga je voor serieus of humoristisch? Voor casual of formeel? Enthousiast of informatief? Ik help je met kiezen en vertaal de keuze naar de juiste teksten voor jouw website. 

Goede websiteteksten zijn niet alleen leuk om te lezen voor de bezoeker, maar ook optimaal ingericht voor de zoekmachine. Wil je mij jouw websiteteksten laten schrijven? Dan adviseer ik je om te kiezen voor een combinatie met een zoekwoordenonderzoek of compleet SEO traject.

Portfolio

Bekijk portfolio

Mij als copywriter inhuren? Neem contact op